dissabte, 22 de setembre del 2012

ACTES PROGRAMATS PER L'ASSOCIACIÓ PESSEBRISTA PER LES PROPERES FESTES DE NADAL

Banvolgut soci/a,
 
Un any més aquesta Associació té preparats per les properes festes de Nadal diversos actes als que hi sou convidats tots els socis, familiars i amics.
 
Festa de Sant Francesc d'Assís, patró dels pessebristes. Dia 4 d'octubre, dijous, tindrà lloc una missa, a 2/4 de vuit del vespre, a l'església de Sant Antoni. A continuació, a la mateixa església, un concert a càrrec del Cor La Veu de l'Aula.
 
Pessebre a la plaça de la Vila. Construït, com sempre, pels nostres pessebristes de l'Associació, amb el suport de l'Ajuntament, enguany la seva inauguració, presidida per l'Alcaldessa i Regidors Municipals i amb la ja habitual cantada de nadales serà el 13 de desembre, dijous, diada de Santa Llúcia, a dos quarts de set del vespre.
 
Exposició de Pessebres al local de la nostra Associació, carrer Manuel de Cabanyes, 17. Aquest any, a banda del pessebres habituals, seran exposats diorames construïts pels alumnes (i pessebristes del futur) del curset de formació desenvolupat recentment a la pròpia associació. La inauguració serà el dissabte, dia 15 de desembre, a 2/4 de 7 del vespre, amb l'assistència de la representació de l'Ajuntament i del Rector de la parròquia de Sant Antoni. Gaudirem d'una cantada de nadales del Cor La Veu de l'Aula. L'exposició romandrà oberta al públic des del dia 15 de desembre, una vegada inaugurada, fins el 17 de gener. Al local, com cada any, podreu adquirir butlletes pel sorteig d'un grup de figures.
 
Excursió-visita  a altres Associacions. També i com ve sent habitual, ens desplaçarem amb autocar, per visitar exposicions de pessebres de diferents poblacions de Catalunya. La sortida serà el dia 27 de gener, diumenge.
 
Festa de la Candelera. Cloenda de l'any pessebrista. Tindrà lloc en un restaurant de Vilanova, pendent de concretar, el dissabte, dia 2 de febrer, a les nou del vespre.
 
Pel que fa a l'excursió i al sopar de cloenda, qui hi estigui interessat, pot trucar, a partir del mes de desembre, a la secretària, Montserrat Garcia, telèf. 93.893.37.56, per a informació de més detalls i dels preus dels corresponents tiquets.
 
Simposi Internacional de Pessebrisme, a Sitges. Organitzat  per la Federació Catalana de Pessebristes i per l'Associació Pessebrista de Barcelona. Serà el mes d'abril del proper any.
 
Manuel Vintró
President de
l'Associació Pessebrista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada