dilluns, 15 de desembre del 2014


Benvolgut soci/sòcia,

 

Un any més aquesta Associació té preparats per a les properes festes de Nadal diversos actes  als que hi sou convidats tots els socis, familiars i amics.

 

·         El Pessebre a la plaça de la Vila.  Elaborat, com sempre, pels nostres pessebristes de l’Associació, amb el suport de l’Ajuntament. Enguany la inauguració, presidida per l’Alcaldessa i Regidors Municipals i amb la ja habitual cantada de nadales, serà el dissabte 13 de desembre, diada de Santa Llúcia, a les 7 del vespre.

 

·         L’Exposició de diorames de pessebres al local de la nostra Associació, al carrer Manuel de Cabanyes, 17. La inauguració serà el diumenge, dia 14 de desembre, també a les 7 del vespre, amb l’assistència de la representació de l‘Ajuntament i del Rector de la Parròquia de Sant Antoni. Com cada any gaudirem d’una cantada de nadales a càrrec del cor La Veu de l’Aula. L’exposició romandrà oberta al públic fins el diumenge 18 de gener. Al local, com  cada any, podreu adquirir butlletes pel sorteig d’un grup de figures.

 

·         Excursió-visita a altres Associacions i a la Biennal de pessebres de Catalunya.  També i com ve sent habitual, ens desplaçarem amb autocar, per  visitar exposicions de pessebres de diferents associacions pessebristes d’altres poblacions de Catalunya i aquest any, a més, anirem a Banyoles per a visitar la Biennal de pessebres que se celebra en aquesta localitat. La sortida serà a finals del mes de gener (Ja us concretarem el dia).

 

·         Festa de la Candelera. Cloenda de l’any pessebrista.  Tindrà lloc en un restaurant de Vilanova i la Geltrú encara pendent de concretar, però serà durant el mes de febrer. És aquesta una ocasió per a trobar-nos totes aquelles persones que gaudim i treballem per a mantenir aquesta tradició. L’acte, així mateix, serveix per tancar el nostre cicle anual i posar de manifest el reconeixement de la tasca realitzada.

 

 

Pel que fa a l’excursió i a l’acte-sopar de cloenda, els interessats,  poden trucar, a partir de les festes de Nadal, a la secretària, Montserrat, Tel. 93.893.37.56, per més informació i fer les respectives reserves.

 

Ens plauria molt poder compartir amb vosaltres totes aquestes activitats.

 

Salutacions cordials i bones festes de Nadal i Cap d’any en nom de tota la Junta,

 

 

Ramon Llenas Martí

President  

     

Vilanova, novembre de 2014.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada