dimarts, 13 de gener del 2015


Benvolgut soci/a

 

Tal com us dèiem a l’anterior comunicació de desembre ara ja us podem concretar les dues activitats que tenim pendents per tancar el cicle anual de la nostra associació:

 

 

 

EXCURSIÓ VISITA PESSEBRES

 

Serà el diumenge, 25 de gener de 2015. La sortida està prevista a les 8 del matí, des de l’Estació.   (Es prega puntualitat).

 

 

Itinerari: Vilanova i la Geltrú, Solius, Banyoles,Castellar del Vallès i Vilanova i la Geltrú.

 

Programa:

-         10:00 h. Prop de Solius esmorzarem i  a les 11h. visitarem l’exposició de pessebres del vilanoví i soci d’honor de la nostra associació, Fray Gilbert Galceran al Monestir de Solius.

-         11:45 h. Sortirem cap a Banyoles, al Monestir Sant Esteve, per veure  la mostra dels diorames de la XV Biennal del Pessebre Català, presentats per les diferents associacions de la Federació de Pessebristes de Catalunya. La nostra associació hi és representada amb un diorama del membre de la junta en Sergi Batlle.

-         14:30 h. Dinarem a Banyoles al restaurant La Carpa de l’Estany.

-         16:15 h. Visita a alguna altra exposició a Banyoles mateix.

-         17:15 h. Sortida cap a Castellar del Vallès per veure l’exposició de diorames de  l’Associació Pessebrista de Castellar.

-         19:00 h. Sortida cap a Vilanova. (Es preveu l’arribada a Vilanova a les 8 del vespre).

 

Preu autocar i dinar:   35 euros. (Es cobrarà l’excursió al mateix autocar).

 

 

 

 

 

SOPAR DE CLOENDA

 

El sopar de cloenda el farem al restaurant INFINIT, carrer Llibertat, 107-109 de Vilanova i la Geltrú (al costat de la via).

 

Serà el dissabte, 7 de març a dos quarts de 10 del vespre.

 

Com sabeu en aquesta activitat fem un reconeixement a tots els socis que han col·laborat activament en la preparació de l’exposició de diorames i en la realització del pessebre de la Plaça de la Vila. També aprofitem per donar les gràcies i el nostre el reconeixement a altres persones no sòcies però que ens han ajudat i col·laborat en les activitats socials.

És així mateix una oportunitat per, en un ambient distès, poder cultivar les relacions entre els socis  passar-s’ho bé. Us hi esperem com a cada any.

 

Preu:  30 euros.

 

 

Com que la proposta i l’itinerari de l’excursió ja van ser exposats al local de l’Associació durant totes les festes de Nadal, ja hi ha apuntats diversos socis. Per aquest motiu, si voleu venir a l’excursió cal que ho comuniqueu, el més aviat possible, a la secretària o al tresorer. Queden poques  places a l’autocar.

 

També els socis/es que vulgueu venir al sopar de cloenda ja us podeu anar inscrivint, avisant a la secretària o al tresorer. El pagament es farà al mateix sopar.

 

Us desitgem a tots un bon any 2015.

 

 

Ramon Llenas

President

 

Vilanova i la Geltrú, gener de 2015.

 

 

 

Telèfons i emails per inscriure’s a ambdues activitats:

 

Secretària (Montserrat Garcia)
93.893.37.56
montserratgarciasoler@yahoo.es
Tresorer (Jordi Bernal)
649859212
bernivng@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada